Bericht versturen
Wuxi Laiyuan Special Steel Co., Ltd.
E-mail sales03@laiyuan-steels.com TEL.: +86 18762819931
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about JISCO keurt nieuwe technologie goed om high-end de strook van het roestvrij staallassen voor het eerst te veroorzaken
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

JISCO keurt nieuwe technologie goed om high-end de strook van het roestvrij staallassen voor het eerst te veroorzaken

2021-11-05

Latest company news about JISCO keurt nieuwe technologie goed om high-end de strook van het roestvrij staallassen voor het eerst te veroorzaken

JISCO keurt nieuwe technologie goed om high-end de strook van het roestvrij staallassen voor het eerst te veroorzaken

 

Onlangs, keurde de roestvrij staaltak van Co. van Jiugang Hongxing, Ltd voor het eerst de nieuwe procesroute van „het ononderbroken afgietsel van de inductieoven AODLF“ goed en veroorzaakte met succes de stroken van het het roestvrije staallassen van 308L en 309L-voor high-end gebieden. De producten geleverd=zijn= aan klanten en zullen gebruikt op speciale verwerkingsgebieden zoals kernenergie, krachtcentrales, olie en gas, chemische producten en drukvaten.


De „spoor schadelijke elementen in de chemische samenstelling worden goed gecontroleerd, zijn de mechanische eigenschappen stabiel, en de laskwaliteit nadat lassen.“ uitstekend is De klant becommentarieerde na het proberen van de JISCO-strook van het roestvrij staallassen. Men begrijpt dat aangezien China de grootste consument van de wereld van roestvrij staal is geworden, het gebruik van de verbruiksgoederen van het roestvrij staallassen ook snel is gestegen, bezettend een belangrijk marktaandeel. De strook van het roestvrij staallassen, de staaf van het roestvrij staallassen en de roestvrij staal stroom-uitgeboorde lassende draad zijn drie die soorten de materialen van het roestvrij staallassen wijd in de markt worden gebruikt. Zodra 2018, ontwikkelde de Roestvrij staaltak met succes roestvrij staal voor stroom-uitgeboorde lassende draden. Na verscheidene jaren van procesoptimalisering, heeft het productievolume 10.000 ton bereikt en de productkwaliteit is stabiel. De laatste jaren, met de ononderbroken ontwikkeling van opduikende technologie in binnen- en buitenland, jaar na jaar ook stijgt de hoeveelheid strook van het roestvrij staallassen. In de industrie, zijn er hoofdzakelijk 308L, 309L, 347L en andere reeksen stroken van het roestvrij staallassen, die hoofdzakelijk op kernenergie, ruimte, chemisch producten en olie en gasverwerkingsgebieden worden gebruikt. Omdat het product hoge nikkel en chromiumtevreden, laag koolstof en fosforgehalte, en veeleisende eisen ten aanzien van spoorelementen zoals kobalt, vanadium, en borium heeft, is het moeilijk uit te smelten en heeft met hoge toegevoegde waarde. Het onderzoek en de ontwikkeling en de productie van de verbruiksgoederen van het roestvrij staallassen voor high-end gebieden hebben tegen lage kosten een positief effect bij het bevorderen van de kwaliteit en de efficiency van ondernemingen, transformatie en bevordering.

 

Sinds vorig jaar, op basis van de ontwikkeling van roestvrij staal voor stroom-uitgeboorde lassende draad, is de roestvrij staaltak begonnen om roestvrij staal voor lassenstrook te ontwikkelen. „In het onderzoek en het ontwikkelingsproces, als de volledige gesmolten ijzeruitsmelting wordt gebruikt, is het grote probleem dat de toegevoegde hoeveelheid koud materiaal groot is, en de temperatuur van het AOD-proces van de ovenuitsmelting is ontoereikend. De kosten blijven hoog.“ Li Shumin, een technische onderzoek en ontwikkelingsingenieur in het staal producerende de verrichtingsgebied van het bedrijf, zeiden dat vergeleken met gewone roestvrij staalproducten, high-end zijn de stroken van het roestvrij staallassen moeilijker om spoorelementen te controleren. In Augustus van dit jaar, werd de oven van de roestvrij staalinductie gezet in productie, die een nieuwe manier voor de uitsmelting van roestvrij staal voor lassenstroken openstelde. Het projectteam organiseerde speciaal vergaderingen om alle aspecten van uitsmelting te bespreken, en werkte een gedetailleerd uitsmeltend plan voor uitsmeltingskwaliteitscontrole uit, die niet alleen de opbrengst van edele metalen zoals nikkel en chromium verhoogde, maar ook verminderde productiekosten. De „innovatie van Jiugang in de toepassing van inductieovens op het proces van de de strookuitsmelting van het roestvrij staallassen is van positieve betekenis voor het verbeteren van de productiecapaciteit producten met hoge toegevoegde waarde, het verminderen van ondernemingsproductiekosten, het verbeteren van marktconcurrentievermogen, en het verbeteren van de technologie van de roestvrij staaluitsmelting. Aangezien de nieuwe producten de markt blijven ingaan, een nieuw winstpunt voor het roestvrije staalproducten van JISCO.“ zal worden Chen Xingrun, een de kwaliteitsverbetering ingenieur in de technische en geïntroduceerde kwaliteitsafdeling van de roestvrij staaltak verantwoordelijk voor deze onderzoek en ontwikkeling.

Contacteer op elk ogenblik ons

+86 18762819931
G16, 66 Chunhui Middle Road, Xishan Economic Development Zone, Wuxi, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons