lopende band

Bedrijfprofiel

 

Wij zijn de exporteurs, het meest stockiest & leveranciers van Roestvrij staal en Nikkellegeringsbladen, Stroken, Folie, Rol, Wiggen. Het Metaal van Shandongyimao neemt immens genoegen in het introduceren van als één van de belangrijke namen in de Techniekindustrie die Staal Complex met moderne integratie aan opbrengsstroken hebben geïntegreerd, Rol, Blad, Folie. wij hebben ervaring in dit gebied vele jaren.

 

Wij hebben een eenheid met alle accomodatie met zich het vormen, het Smeden, het Lassen, het Machinaal bewerken, Thermische behandeling, en de Faciliteiten voor het fysieke & Chemische testen, dit laat ons toe om strenge eisen productie en testende codes te ontmoeten.

 

Elk van ons afdelingsrecht van verwerving, de productie, de inventaris, de markt, de verkoop en de diensten is volledig geautomatiseerd voor een beter leveringsketen beheer, om de beste productkwaliteit en de snelle dienst aan onze cliënten aan te bieden. Samen met technologisch materiaal, worden de arbeidskrachten ook gegeven bijzondere aandacht. Al onze beroeps worden hoogst gewijd en geëngageerd aan de eisen van hun cliënt. Ons team van arbeiders verhongert om de kwaliteitsdienst aan u te verlenen volgens uw specificatie.


Shandong Yimao Metal Material Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Shandong Yimao Metal Material Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Shandong Yimao Metal Material Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

Shandong Yimao Metal Material Co., Ltd. fabriek productielijn 3

 

                                                Klant het Bezoeken

 

Shandong Yimao Metal Material Co., Ltd. fabriek productielijn 4

 

Hete Verkoopproducten

 

Shandong Yimao Metal Material Co., Ltd. fabriek productielijn 5

 

Productentoepassing

 

Shandong Yimao Metal Material Co., Ltd. fabriek productielijn 6

 

Kwalificatie

 

 

Shandong Yimao Metal Material Co., Ltd. fabriek productielijn 7

 

Verpakking & Levering

 

Shandong Yimao Metal Material Co., Ltd. fabriek productielijn 8

 

FAQ

 

Q: Kunt u steekproeven verzenden?
A: Natuurlijk, kunnen wij steekproeven naar alle delen van de wereld verzenden, zijn onze steekproeven vrij, maar de klanten moeten de koerierskosten dragen.
Q: Welke productinformatie moet ik verstrekken?
A: U moet de rang, breedte, dikte, deklaag en het aantal ton verstrekken u moet kopen.
Q: Wat zijn de verschepende havens?
A: In normale omstandigheden, verschepen wij fromShanghai, Tianjin, Qingdao, Ningbo-havens, kunt u andere havens volgens uw behoeften kiezen.
Q: Ongeveer productprijzen?
A: De prijzen variëren van periode tot periode wegens cyclische veranderingen in de prijs van grondstoffen.
Q: Hoe lang duurt uw levertijd?
A: In het algemeen, is onze levertijd binnen 30-45 dagen, en kan worden vertraagd als de vraag uiterst groot is of de speciale omstandigheden voorkomen.
Q: Kan ik naar uw fabriek te bezoeken gaan?
A: Natuurlijk, heten wij over de hele wereld klanten van welkom om onze fabriek te bezoeken. Nochtans, zijn enkele installaties niet open aan het publiek.
Q: Heeft het product kwaliteitscontrole vóór lading?
A: Natuurlijk, zullen al onze producten strikt getest=worden= voor kwaliteit alvorens te verpakken, en ongeschikte producten worden vernietigd.
Q: Hoe te om de producten in te pakken?
A: De binnenlaag heeft een waterdichte document buitenlaag met ijzer verpakking en met een berokings houten pallet gehad. Het kan productsfrom corrosie tijdens oceaanvervoer effectief beschermen.
Nu, als u in dergelijk punt geinteresseerd bent, voel vrij om ons te contacteren op elk ogenblik, zullen wij u het best productinspectie & de verkoopdienst aanbieden!
Laat een bericht achter