2021 Staalmarkt Outlook en het Seminarie van de Risicocontrole

December 30, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over 2021 Staalmarkt Outlook en het Seminarie van de Risicocontrole

Op 21 September, werden de „het Staalmarkt Outlook van 2020 en het Seminarie van de Risicocontrole“ (hierna verwezen naar als seminarie) gehouden in Nanjing. Het seminarie werd gecosponsord door DCE, Nanjing-Ijzer en Staal (hierna als Nangang wordt bedoeld), en Geavanceerde die de Financiënschool van Shanghai Jiaotong Universiteit (als Shanghai Gaojin hierna wordt bedoeld die). Jiang Wei, Directeur van het Ministerie van de Liddienst van DCE, Yao Yongkuan, de Uitvoerende Ondervoorzitter van het Ijzer en het Staal van Nanjing, en Shanghai Zhou Yujun, de persoon verantwoordelijk voor Gaojin, en bijna 50 mensen van de vertegenwoordigers van de staal de industrieonderneming en verwante financiële de dienstinstellingen woonden het seminarie bij.


Het analyseren van het staalindustriebeleid in 2019, Cai Yongzheng, directeur van het Nanjing-Ijzer en de Afdeling van Staaleffecten, gelooft dat de implementatie van het industriebeleid in het eerste halfjaar niet zo goed als verwacht was. Hij zei dat het doel en de eis staal van de industrie zijn de supply-side structurele hervormingen te blijven verdiepen; verhinder strikt nieuwe productiecapaciteit en de heropleving van „vloerstaal“; de staalbedrijven zouden de impuls moeten beperken om productie uit te breiden en actief het evenwicht van marktvraag en aanbod te handhaven. Nochtans, is de werkelijkheid dat de nadruk van hervorming naar fusies en reorganisaties en het deleveraging verschuift; de productiecapaciteit van de bedrijven van het niet-lidstaal is snel gegroeid; de lokale regeringen leiden een nieuwe ronde van uitbreiding, en het saldo van de marktvraag en aanbod kan moeilijk zijn te handhaven.


Cai Yongzheng gelooft dat de fusie en de reorganisatie van de van staal mijn land industrie onbedwingbaar zijn. Door fusies en reorganisaties, zal de van Staal China industrie de „Era van Grote Staalondernemingen“ inluiden. Cai Yongzheng zei dat volgens de doelstellingen door het Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie worden geplaatst, vanaf 2018 tot 2020, de fusie en het reorganisatiebeleid dat zullen worden verbeterd; vanaf 2020 tot 2025, zullen de fusie en de reorganisatie op grote schaal van de staalindustrie worden bevorderd. Het uiteindelijke doel is dat tegen 2025, 60%-70% van van staal mijn land de industrieoutput in ongeveer 10 grote groepen zal worden geconcentreerd; Baowu zal het Ijzer en het Staal van Maanshan samenvoegen, en na de fusie, zal de het ruwe staaloutput van China Baowu toenemen tot Geen van de wereld. In 2018, bereikte de het ruwe staaloutput van China Baowu 67,429 miljoen ton, terwijl Maanshan-het Ijzer & de output van de Staalgroep 19,642 miljoen ton waren. De gecombineerde productiecapaciteit twee was bijna 100 miljoen ton. Cai Yongzheng zei dat in de toekomst, het aantal ondernemingen met een schaal van 5 miljoen tot 15 miljoen ton beduidend zal verminderd worden, vervangen door 3-4 staalgroepen met inbegrip van 80 miljoen ton, en 6-8 staalgroepen met 40 miljoen ton. De bedrijven van het rangstaal zullen een onvermijdelijke gebeurtenis zijn.


Betreffende hoe te om een goed werk in risicobeheer voor de zwarte de industrieketen in 2020, Cai Yongzheng te doen geanalyseerd die dat men onder ogen het risico van een daling in onroerende goedereninvestering ziet door de aanpassing van het onroerende goederenmarktbeleid wordt veroorzaakt. De staalfabrieken en de staalhandelaren hebben hoge inventarissen, zodat kunnen zij met de geschikte basis voor toekomst rekening houden verkopend bescherming; voor het belangrijkste contract van rebar en hete roltoekomst, volgens de basis van de situatie, verkoop op het juiste moment de bescherming.


Ten tweede, onder ogen ziend het risico van toenemende die cokesprijzen door de supply-side hervorming van de cokesindustrie worden veroorzaakt, kan de de industrieketen de basis van de basis gebruiken om toekomst en opties voor de belangrijkste cokescontracten te kopen om waarde te handhaven; de staalfabrieken kunnen op bestelling kopen en de kans kiezen om de belangrijkste cokescontracten te kopen. Verzekerde waarde.


Het derde ziet het risico van overbevoorrading in de industrie en de winst die van staalfabrieken onder ogen worden gedrukt. De industrieketen de bedrijven kunnen vlekinventarissen verminderen, hun eigen staalproductie voortaan pre-verkopen, de aankoop van vlek grondstoffen en brandstoffen verminderen, ruwe brandstoffen met virtuele toekomstinventarissen kopen, en de contracten van de ver-maandtoekomst voor virtuele staalfabriek kiezen profiteren slot-in verrichtingen.