Bericht versturen
Wuxi Laiyuan Special Steel Co., Ltd.
E-mail sales03@laiyuan-steels.com TEL.: +86 18762819931
Thuis
Thuis
>
Gevallen
>
Wuxi Laiyuan Special Steel Co., Ltd. latest company case about De Brandweerstand van Roestvrij staal.
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

De Brandweerstand van Roestvrij staal.

2020-04-21

latest company case about De Brandweerstand van Roestvrij staal.

Lichtgewicht, buigzaam, duurzaam, sterk, veelzijdig en bestand tegen corrosie schept het roestvrije staal een serie van voordelen over andere bouwmaterialen zoals metselwerk, pvc, plastiek en aluminium op. Een ander zeer belangrijk voordeel van het materiaal is zijn indrukwekkend niveau van brandweerstand.

Het roestvrije staal kan niet worden aangestoken en zal zelfs niet beginnen te smelten tot het een temperatuur van minstens 1,400°C. bereikt. Dit betekent dat het materiaal draagt of zelfs geen officiële brandclassificatie vereist. Vele verschillende onafhankelijke organisaties hebben een brede waaier van tests aangaande roestvrij staal uitgevoerd; elke test heeft bewezen dat het roestvrije staal ver materialen zoals gegalvaniseerd staal en aluminium overtreft, zelfs daarna het zijn onderworpen om blootstelling aan de ultrahoge die temperaturen te verlengen in de bouw van vuurzeeën worden ontmoet.

Aangezien het roestvrije staal niet brandt, kan het niet helpen om de verspreiding van vlammen te verspreiden, een feit dat vooral relevant is wanneer het over bouwconstructie komt. Evenals zich het verzetten van de tegen verspreiding van vlammen en hitte, verzet het roestvrije staal zich ook sterk tegen oxydatie bij opgeheven temperaturen.

De combinatie van weerstand tegen zowel brand als corrosie door roestvrij staal wordt tentoongesteld maakt het materiaal voor vele doeleinden die nuttig. Deze omvatten voor petrochemische bekledingstoepassingen, waar het roestvrije staal buitengewone bescherming aan essentiële componenten van isolatiesystemen levert. De kwaliteiten van de brandweerstand zien ook roestvrij staal op een aantal andere gebieden, zoals in automobieltoepassingen wordt gebruikt, divers gebruikt in commerciële keukens en in kader voor woonbekleding die.

Welk vormroestvrij staal ook neemt, van draad en strook aan rol en golfbladen, blijven zijn vuurvaste kwaliteiten hetzelfde. Hier bij Roestvrije BS, kunnen wij een uitvoerige inzameling van roestvrij staalmaterialen en componenten, allen leveren hoogstens ontworpen en vervaardigd volgens de normen van wereldklasse en gebracht aan u concurrerende marktprijs.

Contacteer op elk ogenblik ons

+86 18762819931
G16, 66 Chunhui Middle Road, Xishan Economic Development Zone, Wuxi, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons