Bericht versturen
Wuxi Laiyuan Special Steel Co., Ltd.
E-mail sales03@laiyuan-steels.com TEL.: +86 18762819931
Thuis
Thuis
>
Gevallen
>
Wuxi Laiyuan Special Steel Co., Ltd. latest company case about Roestvrij staal in Bouw: Vijf Beroemde Gebouwen
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Roestvrij staal in Bouw: Vijf Beroemde Gebouwen

2021-09-07

latest company case about Roestvrij staal in Bouw: Vijf Beroemde Gebouwen

wegens zijn vele kwaliteiten, roestvrij staal wijd wordt gebruikt in de bouwnijverheid. In deze uitgave van de Roestvrije blog van BS, nemen wij een blik uit de hele wereld bij vijf beroemde gebouwen, die roestvrij staal in hun bouw gebruiken.

1. Art Gallery van Alberta in Edmonton, Canada. Één van de grootste openbare kunstgaleries van Canada, de deze mooie bouw is naar huis aan de meer dan 6.000 werken van artikel. Het gebouw is verpakt in een lint op grote schaal die van roestvrij staal wordt gemaakt, creërend unieke, onvergetelijke esthetisch.

2. De Salie in Gateshead, het UK. Een multifunctionele ruimte die voor alles van rotsoverleg aan politieke die conferenties is gebruikt, werd de Salie in 2004 wordt geopend en onmiddellijk een iconisch oriëntatiepunt. Gebouwd gebruikend roestvrij staal en glas, heeft de ongebruikelijke vorm van het gebouw geleid tot het die het ‚Gordeldier‘ worden gesynchroniseerd.

Sage Gateshead

3. Walt Disney Concert Hall in Los Angeles, de V.S. Deze bouw is naar huis aan het Filharmonische Orkest van Los Angeles en speelt gastheer aan een grote verscheidenheid van muziekgebeurtenissen. Het roestvrije staal als huid van het gebouw wordt gebruikt is gegeven een steen eindigt, resulterend in een opmerkelijk visueel effect dat.

4. Chrysler die New York, de V.S. inbouwen. Tot het Empire State Building werd geconstrueerd, bedroeg de Chrysler-Bouw langst in de wereld bijna 319m: tot op heden, blijft de Chrysler-Bouw het langste de baksteengebouw van de wereld met een staalkader. Het roestvrije staal wordt ook gebruikt voor decoratieve doeleinden, die zowel bekleding als ornamenten verstrekken.

5. Atomium in Brussel, België. Oorspronkelijk gebouwd voor de de Wereldmarkt van Brussel van 1958, huisvest onmiddellijk-herkenbare Atomium nu een museum. Zich bevindt bij net iets meer dan lange 100m, is het gebouw samengesteld en verbonden uit negen gebieden bekleed in roestvrij staal door buizen: samen, vormen deze elementen de vorm van een cel van het ijzerkristal.

Contacteer op elk ogenblik ons

+86 18762819931
G16, 66 Chunhui Middle Road, Xishan Economic Development Zone, Wuxi, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons