Bericht versturen
Wuxi Laiyuan Special Steel Co., Ltd.
E-mail sales03@laiyuan-steels.com TEL.: +86 18762819931
Thuis
Thuis
>
Gevallen
>
Wuxi Laiyuan Special Steel Co., Ltd. latest company case about DryMet & het Roestvrije staal verbinden: Een Innovatieve Combinatie
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

DryMet & het Roestvrije staal verbinden: Een Innovatieve Combinatie

2021-09-01

latest company case about DryMet & het Roestvrije staal verbinden: Een Innovatieve Combinatie

Het silicium is één van de gemeenschappelijkste elementen in het heelal met vele duizenden industriële en commerciële toepassingen van mobiele telefoons en autobatterijen aan zonneeenheden van energie. Toen een siliciuminstallatie in de Noordpoolcirkel wordt gevestigd het gespecialiseerde roestvrij staal verbinden voor gebruik in zijn nieuwe afval recyclingsinstallatie vereiste, benaderden zij Roestvrije BS om de componenten te verstrekken die.

MB verwerkings

Wordt silicium-vervaardigende installatie, één van het grootst en energy-efficient op de planeet, gevestigd in Sorford, die 60 mijlen het noorden van de Noordpoolcirkel en meer dan 1,000km van Oslo in Noorwegen is. Om zijn indrukwekkende groene geloofsbrieven verder te verbeteren, werd een afval recyclingsinstallatie voorgesteld. Aangezien de plaats naast de oceaan juist is, behoudens extreme temperaturen en blootgesteld aan het beschadigen van chemische producten van de installatie zelf, was het risico van galvanische corrosie tussen de roestvrij staalbekleding en het verbinden hoge toe te schrijven aan verontreinigende stoffen die gemakkelijk opgesloten worden.

DryMet & Roestvrij staalbandDryMet & Roestvrij staalbandDryMet & Roestvrij staalband

Deze risico's betekenden dat onze standaardroestvrij staalband niet voldoende robuust zou zijn en zodat Roestvrije adviseerden BS onze innovatieve DryMet-vochtigheidsbarrière wordt toegepast op het. DryMet wordt wijd gebruikt op de materialen van het roestvrij staalblad om galvanische corrosie te verhinderen en, aangezien het principe hetzelfde bleef, waren wij zeker dat toepassen van het op onze roestvrij staal het verbinden succesvol zou zijn.

Het hoofdthema met het proces was breedte: de typische bekleding is gewoonlijk rond brede 1,000mm, die dezelfde grootte zoals de barrière zelf is. Ons team paste de deklaag op band aan het metaal toe, alvorens het aan een veel kleinere breedte van 250mm te scheuren. Na dit proces, produceerden wij precisie smalle spleten bij 19mm en 12.7mm. De barrière moest volkomen worden geplakt, ervoor zorgend dat er nul lift van de randen tijdens het het scheuren proces zonder bovenmatige braam op de randen was.

Zoals verwacht, volkomen werkte het proces en de installatie werd met succes uitgevoerd snel en. Wij zijn uiterst trots van de manier wij de complexe eisen van deze toepassing konden ontmoeten.

Contacteer op elk ogenblik ons

+86 18762819931
G16, 66 Chunhui Middle Road, Xishan Economic Development Zone, Wuxi, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons